Casadei Busellato Romania

În 2008, Casadei Macchine S.r.l. și Busellato S.p.A., două companii istorice din sectorul mașinilor pentru prelucrarea lemnului cu game de produse complementare, și-au unit forțele pentru a crea Casadei Busellato Team Work, o unitate de producție și de afaceri integrată.

Pentru a-și susține vânzătorii, Casadei Busellato Team Work nu s-a limitat la încheierea de contracte de vânzare, ci a investit și în sinergii industriale pentru a optimiza procesele și metodele de producție, dezvoltarea unor game coordonate de masini si utilaje pentru industria lemnului și o rețea de vânzări care să beneficieze de marketing comun și instrumente de vânzare, pentru a permite o mai mare competitivitate.

Noua fabrică Casadei Busellato din Thiene oferă avantaje imediate în ceea ce privește eficiența producției, fără a părăsi know-how-ul realizat până în prezent.

Pe lângă producție, vânzări, service și piese de schimb, noua fabrica dispune de un showroom permanent pentru demonstrații cu mașini si utilaje, pentru potentialii clienti și pentru instruirea personalului de vânzări, precum și pentru evenimente speciale.

Busellato S.p.A. a fost înființată în 1956, devenind în curând una dintre cele mai importante unitati industriale din sectorul mașinilor pentru prelucrarea lemnului.

Istoria ne spune că deja în 1967 Busellato, cu o forță de muncă de aproape 40 de persoane, a introdus pe piață o mașină nouă, numită Favorit. A fost prima mașină de gaurit automată capabilă să efectueze toate operațiunile de gaurire, sub orice unghi. După mai bine de patruzeci de ani, unele dintre aceste mașini pot fi văzute in fabrici ale clienților noștri.

Pe parcursul anilor ‘70, întreaga producție  Busellato a fost absorbită de piețele germane și elvețiene, care au găsit  în masinile Busellato, calitățile pe care le-au căutat întotdeauna, în ceea ce privește construcția robustă și precizia.

De atunci, producția Busellato a fost caracterizată de o dezvoltare neîngrădită:

1970 – primul dispozitiv complet automat de gaurit si inserat dibluri;

1971 – prima mașină de gaurire si inserare dibluri, cu incarcare automata;

1976 – primul centru de prelucrare cu comandă numerică pentru operații de gaurire si frezare.

În anul 2000, Busellato a obținut certificarea calității ISO 9001, ca o confirmare a sistemelor organizaționale foarte dezvoltate, implementate în companie. În 2002, această certificare a fost extinsă cu ajutorul certificării VISION 2000, care evidențiază atenția pe care Busellato a acordat-o întotdeauna clienților săi.

De atunci, Busellato s-a extins rapid, stabilindu-și obiective foarte ambițioase. În 2007, Busellato a devenit parte a SCM Group S.P.A., lider mondial în sectorul masinilor pentru prelucrarea lemnului și si-a unit recent forțele cu Casadei Macchine.