Fierastraie pentru debitarea bustenilor

Fierastraiele pentru debitarea bustenilor PILOUS reprezintă o marcă dominanta pe plan mondial, în rândul producătorilor de ferăstraie cu panza panglica orizontala, în ceea ce privește calitatea extraordinară și fiabilitatea mașinilor, precum și gama largă de utilaje și numărul total de utilaje/echipamente produse. Fierastraiele noastre cu panza panglica orizontala, pentru taierea lemnului, reprezintă cea mai bine vândută marcă din multe țări din Europa de Vest și de Est. Experiența pe termen lung a testat mașinile în cele mai extreme conditii, dovedind fiabilitatea acestora atat la -40 ° C în Siberia, cat si la temperaturi ridicate si umiditate mare, în jungle din Africa, Asia sau America de Sud.
Seria CTR prezintă ultimele tendințe în construcția fierastraielor cu panza panglica orizontala, cu un accent deosebit pe precizie și pe durata de viață îndelungată a mașinii, asigurând în același timp costuri minime.
Toate ferăstraiele de debitat busteni cu panza panglica orizontala PILOUS se disting prin construcția lor extrem de robustă și soluțiile tehnologice inteligente. Acestea folosesc mecanisme de înaltă calitate, motoare echilibrate pentru antrenarea panzei, transmisii și cutii de viteze profesionale, furnizate de producători europeni renumiți, precum și componente electronice sau accesorii hidraulice.


Afișez toate cele 4 rezultate